Autoschade Domburg (Alphen a/d Rijn) sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Toetredingen - september 24, 2020

Autoschade Domburg is per 1 september aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.
Autoschade Domburg is in 1986 opgericht door Arie Domburg senior. Inmiddels is de leiding van het bedrijf in handen van zijn zoon Arie Junior.

Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de regio, maar wil graag nog verder professionaliseren en een grotere diversiteit aan activiteiten aanbieden. Domburg: “AHG ondersteunt op diverse gebieden in onze professionaliseringsslag. Denk daarbij aan verbetering van ons rendement, landelijke en lokale marktbewerking, managementondersteuning , verbeteren van de automatisering en last but not least inkoop. De centrale marktbewerking vanuit AHG levert mij sturing van landelijke opdrachtgevers op. Daarnaast helpen hun automatiseringspakketten en ketencertificering ons om onze processen te optimaliseren. Dat opgeteld bij het delen van kennis waardoor niet iedere vestiging steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en het feit dat ik zelfstandig ondernemer blijf met de vrijheden die daarbij horen, hebben mij overtuigd van de toegevoegde waarde van de keten. ”

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met Autoschade Domburg sluiten wij een ambitieuze ondernemer aan die wij graag helpen opschalen naar een nog professioneler bedrijf. Qua ligging past Autoschade Domburg goed in het landelijk dekkend netwerk van AHG.”


Terug