Onze beloften, jouw zekerheden

dit kun je van ons verwachten

Elke dag staan wij klaar om jou te helpen. We doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. We zijn flexibel, betrouwbaar en transparant. Net zoals we staan voor gemak en vakmanschap. Daar kun je op rekenen, dat zijn de beloften van Autoschade Herstel Groep. Hoe we dat doen? Simpel: door te doen wat we beloven.

Wij zijn er voor jou

We doen wat we zeggen, onze handdruk is onze belofte. We doen er alles aan om jou tevreden te houden. Niet voor niets is onze filosofie: goed herstel kan áltijd beter. Niet alleen verzamelen we feedback van onze klanten, we delen de feedback ook met onze partners om verbeteringen in het proces aan te brengen.

Binnen Autoschade Herstel Groep heerst een ondernemersmentaliteit. We zoeken samen naar hoe het nóg beter kan. Daar draagt iedereen een steentje aan bij. Nieuwe oplossingen toetsen we in de praktijk, we sturen bij waar nodig of we bouwen voort op wat werkt. Het is onze missie om het traject van schadeherstel voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Zoals we eerder al noemden: zonder gedoe. En dan gaat het niet alleen om de kwaliteit van het schadeherstel, maar ook alles eromheen. Zoals het leveren van goede service, goede bereikbaarheid van de vestigingen en een bevredigende oplossing voor als er toch eens iets mis gaat. 

Wij herstellen alleen veilig en duurzaam

Veilig en duurzaam schade herstellen heet in onze branche gecertificeerd schadeherstel.  Al onze schadeherstellers worden doorlopend opgeleid om te werken volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zo is bijvoorbeeld iedere schadehersteller perfect op de hoogte van ADAS: slimme systemen in de voorruit die de bestuurder helpen zo veilig mogelijk te rijden. Deze technologie maakt het herstellen van een autoruit complexer dan vroeger, toen een ruit nog gewoon een ruit was. Maar voor onze goed opgeleide schadeherstellers geen enkel probleem!

De auto-industrie telt tegen de 70 automerken die stuk voor stuk innoveren. Technieken en materialen veranderen regelmatig en daarmee het schadeherstelproces ook. Wij vinden het belangrijk dat onze schadeherstellers up-to-date blijven. Daarom hebben wij als Autoschade Herstel Groep de AHG Academy+ opgezet. De medewerkers volgen een uniek en individueel opleidingsplan, passend bij zijn of haar functie en taken. De scholing draait niet alleen om goed schadeherstel; de optimalisatie van werkprocessen en skills als leidinggeven en communicatie komen ook aan bod.

Onze schadeherstellers zijn BOVAG-gecertificeerd. BOVAG is een brancheorganisatie voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. BOVAG zet zich in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie in de mobiliteitsbranche. De organisatie eist van haar leden dat ze professioneel, betrouwbaar, klantgericht en met oog voor kwaliteit en duurzaamheid te werk gaan.

Duurzaamheid is een randvoorwaarde voor mobiliteit in de toekomst. Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche en het stelt hoge eisen aan de medewerkers die in de schadeherstelbranche werken. Het keurmerk is in het leven geroepen door de brancheverengingen BOVAG, RAI Vereniging en Stiba. Onze werkwijze is gewaarborgd via de ketencertificering Erkend Duurzaam.

Mobiliteitsgarantie

Schade kan je planning behoorlijk in de war schoppen, want het komt altijd onverwacht. 
De commotie rondom een schademoment kunnen we helaas niet wegnemen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat jij er zo min mogelijk hinder van hebt. Door onze mobiliteitsgarantie kun jij gewoon naar je werk of de kinderen naar school brengen als je auto bij ons in de werkplaats staat.

De voordelen van onze mobiliteitsgarantie: 
   ⦁   We komen naar de schadelocatie om een taxatie te verrichten 
   ⦁   We nemen je auto mee om hem te repareren en brengen hem ook weer terug 
   ⦁   Indien mogelijk, brengen we direct vervangend vervoer in de vorm van een auto of fiets 

Omdat wij graag ‘groen doen’, kun je voor je vervangend vervoer uiteraard kiezen voor een elektrisch, hybride of ultrazuinig voertuig. Fiets je liever? Pak dan één van onze leenfietsen.

7 jaar garantie

Onze schadeherstellers doen hun uiterste best om de schade aan jouw voertuig vakkundig en snel te repareren, met de focus op kwaliteit. Wij leggen de lat voor onze aangesloten partners hoog en hebben ons opleidingsprogramma voor een groot deel ingestoken op het leveren van die kwaliteit. Wij investeren veel in kwalitatief schadeherstel en wij onderscheiden ons van andere schadeherstelbedrijven door een garantietermijn van 7 jaar in plaats van 4 jaar te beloven. Wij zijn namelijk overtuigd van de capaciteiten van onze schadeherstellers en daarom durven wij met een gerust hart 3 jaar langer garantie bieden dan de gestelde BOVAG-termijn van 4 jaar. Zonder dat het jou een cent extra kost.

Schadeherstel van A tot Z

Schade aan een voertuig is er in soorten en maten:

  • Zo is bumperschade bijvoorbeeld de meest voorkomende schade aan een voertuig. Niet zo gek ook, de functie van een bumper is er juist voor om de eerste klap op te vangen en grotere schades te voorkomen. 
  • Kras- en lakschade is ook zo’n vervelende, vaak veroorzaakt door net niet zichtbare paaltjes of takken die niet meegeven. 
  • Steenslag en hagel: ook van die vervelende veroorzakers van ontsierende plekjes. 
  • Een te hoge stoeprand die je velg beschadigt, de parkeerhaven die je breder had ingeschat of de persoon die op de parkeerplaats net iets te hard met zijn autoportier de jouwe raakt…. 

Schade zit in een klein hoekje. Maar welke schade je ook hebt; wij lossen ‘m voor je op. 
We repareren niet alleen je auto, ook je camper, caravan, bedrijfswagen of truck leveren we af als nieuw. 

Ruitschade

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in ruitschade. Een sterretje in je voorruit lijkt onschuldig, maar een sterretje kan uiteindelijk een barst worden. Sterretjes repareren we snel, vakkundig en onzichtbaar met hars. Is de beschadiging te groot, dan vervangen we de gehele autoruit.  
Een autoruit is tegenwoordig niet alleen meer een autoruit. Vooral bij jonge auto’s zit er veel technologie achter de voorruit: ADAS genaamd. ADAS zijn slimme systemen die met camera's, radar en sensoren de omgeving in de gaten houden en de bestuurder helpen zo veilig mogelijk te rijden. Deze technologie maakt het herstellen van een autoruit complexer dan vroeger, toen een ruit nog gewoon een ruit was. Na schade is het belangrijk dat de systemen opnieuw afgesteld worden, zodat jij vol vertrouwen de weg weer op kunt.

Schadeherstel aan elektrische voertuigen

Omdat elektrische voertuigen beschikken over ingewikkelde elektronica en er sprake is van hoog voltage, is het herstelproces complexer en is er specifieke kennis nodig bij de reparatie van deze voertuigen. Onze monteurs werken volgens speciale veiligheidsprotocollen (NEN9140) en hebben alle kennis om op een vakkundige en veilige manier schade aan elektrische voertuigen te herstellen. 

Schadeafhandeling? Laat het maar aan ons over

Niet alleen ons schadeherstel is compleet, wij regelen ook de gehele schadeafhandeling snel en gemakkelijk. Je kunt je schade online of telefonisch melden en vanaf daar regelen wij alles. De schadetaxatie, eventueel vervangend vervoer, het schadeherstel, de communicatie en financiële afwikkeling met de lease- of verzekeringsmaatschappij; wij regelen het voor je. We bieden zelfs hulp bij het invullen van het schadeformulier.

Wat moet jij dan nog doen? Niets. Wachten tot wij je voertuig weer spik en span hebben gemaakt.
En als kers op de taart leveren we hem schoon en blinkend af.  

Dus geen zin in gedoe?

Laat je autoschade bij ons herstellen

Meld nu je schade