Partner worden bij

Autoschade Herstel Groep

Onze partners zijn allemaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: hun ondernemerschap. 
Ze delen de passie voor het vak van schadehersteller en voor de groei van hun onderneming.

Wij helpen je groeien

Hoewel je zelf verantwoordelijk bent voor het succes van je onderneming, ondersteunen wij je in je ondernemerschap. Samen werken is samen groeien. En het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten: hoe meer jij als partner groeit, hoe meer we als Autoschade Herstel Groep groeien.

 • Je gaat voor het hoogst haalbare resultaat
 • Schadeherstel moet snel, maar altijd professioneel 
 • Tevreden klanten; daar kom jij je bed voor uit
 • Je hecht aan een goede relatie met je klanten
 • Transparant. Jij bent het naar je klanten, wij naar jou
 • Goed werk leveren tegen eerlijke tarieven

Komen jouw waarden overeen met die van ons? Dan verwelkomen we je graag in ons team van vakbekwame partners. Geniet van alle tools om jouw bedrijf te laten groeien. Zo kun jij je service en kwaliteit blijven optimaliseren, terwijl wij ons druk maken over landelijke marktbewerking, inkoop, automatisering en innovaties.  

Partner worden van Autoschade Herstel Groep

Dat heeft veel voordelen

Zit je vol ambitie om een succesvolle ondernemer te worden? Laten we dan samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn om jouw droom te verwezenlijken. Want hoe makkelijker het gaat, hoe succesvoller jij kunt ondernemen. Daarom ondersteunen we jou als partner doorlopend. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen:

 • Wij helpen je bij de werving van lokale, regionale en landelijke opdrachtgevers. Met onze hulp bouw jij zonder problemen aan een goed netwerk van opdrachtgevers.
 • Jij hoeft alleen maar aan ondernemen te denken; wij regelen de randzaken voor je. Dat wil zeggen dat we je op het gebied van administratie, automatisering, marketing en communicatie volledig ondersteunen.
  Leer van ons en van andere partners. Door regelmatig te sparren met collega-ondernemers leer je hoe je groei van je onderneming kunt versnellen. 
 • Door collectieve afspraken met leveranciers, bespaar je op je inkoopkosten. 
  Je kunt er ook voor kiezen om alleen te profiteren van onze scherpe inkooptarieven. In dat geval ben je een Blue Partner. Wil je meer weten over deze optie? We vertellen je er graag over.

Het beste voor onze klanten

Wij willen onze klanten alleen het beste bieden. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou als ondernemer voor nodig. Samen zijn we het perfecte antwoord op de vragen van onze klanten.
Wij hebben een uitstekende reputatie, alle opdrachtgevers kennen ons. Onze klanten waarderen onze inzet. Daar werken we dan ook hard aan. 
Het is voor ons belangrijk dat onze partners dezelfde hoge servicenormen hanteren als wij. Zo houden wij onze klanten graag tevreden door goed bereikbaar te zijn en snel en efficiënt problemen op te lossen.

Ben je er klaar voor?

Word dan vandaag nog partner!

Vraag informatie aan