Werkplaatschef Autoschade Herstel Smit

Als jij de specialist bent die wij zoeken, dan staat één ding vast: jij kan overal aan de slag. Je bent er voor anderen, hebt aantoonbare ervaring én - minstens zo belangrijk - je hebt de wil om je continu te blijven verbeteren. Niet alleen ten aanzien van je specialisme, maar ook over de grenzen van je vakgebied heen. De vraag blijft dan vooral…

Waarom zou je willen werken bij Autoschade Herstel Smit?

Vacature in het kort

Elburg
Fulltime
32-38
10-07-2023
Techniek

Gaat het om salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, dan zijn wij inwisselbaar voor andere herstellers. Wat ons anders maakt, is dat wij durven te kiezen. Wij lopen weg voor elk prijsgevecht vanuit de overtuiging dat de snel innoverende auto- en schadeherstelmarkt zich continu moet doorontwikkelen. Daarom moet je doorlopend blijven investeren in apparatuur, materiaal, kennis en de hele service van je organisatie.

 

Leer je graag?

Wil je alles weten over nieuwe mogelijkheden in je vakgebied, werk je graag met goede spullen? Word je blij van een team dat net zo gedreven is als jij? Dan kies je voor Autoschade Herstel Smit. Dan blijf je groeien.

Functie omschrijving:

Zo ziet je werk eruit

Je bent overal bij betrokken. Als werkplaatschef werk je samen met jouw collega’s in het gehele proces van voorbewerking en spuitwerk. Je werkt makkelijk zelfstandig, maar benut ook de kracht van het team. Je houd de planning goed in de gaten en ziet zelf waar je op moet aansturen.

Werkomgeving

Je komt terecht in een team van rond de 4 herstellers en 1 administratieve kracht. Samen bieden wij al jaren het schadeherstel zowel de particuliere als zakelijke markt in Elburg en omgeving. Dat doen we goed. Landelijk behoren we - volgens Tevreden.nl - tot de best gewaardeerde herstellers. 

Ons bedrijf maakt deel uit van de Autoschade Herstel Groep en is Bovag gecertificeerd. We staan voor veel dingen open en zijn ontzettend flexibel. Met een goed gesprek en overleg is veel mogelijk.

Jouw profiel:

  • Opgeleid als allrounder
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als werkplaats chef
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Flexibel

Leer je snel? Weet dat we aanvullende AST modules aanbieden!

Wat we je bieden

  • Een functie van 32-38 uur
  • Afwisselend werk
  • Marktcomform salaris
  • Onwijs leuk team
  • Groei

Solliciteren

Je hoeft niet af te studeren op je sollicitatiebrief. Mail of bel Bradley of Wendy van Dijk. Een goed gesprek, daar begint elke lange relatie mee.

Autoschade Smit
Robbertsmatenstraat 5
8081 HL Elburg
0525-681508
info@autoschadesmit.nl

 

Klaar om aan de slag te gaan?

Solliciteer direct!