Wil je werken bij Autoschade Herstel Groep?

Dat kan!

We zijn altijd op zoek naar mensen die iets willen toevoegen. We blijven groeien en daarom hebben we jou nodig. Jouw energie en jouw enthousiasme. We hopen dat onze positieve bedrijfscultuur je aanspreekt en dat je meehelpt onze doelen te verwezenlijken. Eén van die doelen is de wereld beter achterlaten dan dat we ‘m aantroffen. Daar steken we veel energie in. 

Wat hebben we jou te bieden?

We gebruiken onze nuchtere ondernemersmentaliteit om elke dag een beetje beter te worden. Niet door het alleen maar te zeggen, maar door het te laten zien. We hebben een hoge kwaliteitsnorm en werken altijd veilig en efficiënt.  

Bij ons mag je 100% jezelf zijn. Introvert, extravert; het maakt ons niet uit. Ben je een beetje eigenzinnig? Dat juichen we toe! Want dat zet ons namelijk aan het denken en dat is goed. Heb je een idee hoe het beter kan? Laat je horen! Mensen die het initiatief nemen en die willen groeien vinden we ook leuk. Je krijgt daar bij ons alle ruimte voor. Want groeien doen we samen; als jij niet groeit, dan wij ook niet.

En als je wilt weten hoe het zit met salaris, vakantiedagen, opleidingen en trainingen, werken aan de nieuwste technologieën met moderne equipment en software of je hebt gewoon een andere vraag: neem contact met ons op.

Klaar om aan de slag te gaan?

Check onze vacatures

Bij Autoschade Herstel Groep willen we het elke dag een beetje beter doen dan de vorige. Hoe zorgen we dat we alle klanten tevreden houden? Hoe verbeteren we de samenwerking met onze partners? Hoe werken we zo veilig en efficiƫnt mogelijk?

We zijn altijd op zoek naar de volgende stap. Dus heb je zin om nieuwe dingen uit te proberen en te blijven innoveren? Kom dan bij ons werken; we staan te popelen om je te leren kennen.

Solliciteer nu