Autoschade Herstel Groep vereenvoudigt schademeldproces

Schade melden is een tijdrovende klus. Berijders die het overkomt, zitten vaak met veel vragen. Dat is nu verleden tijd. Autoschade Herstel Groep ontwikkelde een schademeldtool die veel vragen in de eerste stappen van het schademeldproces al wegneemt. De tool is onderdeel van de volledig nieuwe website van Autoschade Herstel Groep.

"Met onze nieuwe online schademeldtool vereenvoudigen en versnellen we het schadeherstelproces voor zowel klanten als schadeherstellers ", aldus Guus van Dreven, algemeen directeur van Autoschade Herstel Groep. "Tijd is kostbaar en berijders en schadeherstellers vragen om een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring. Met deze nieuwe tool kunnen we dat bieden."

Eén van de belangrijkste voordelen van deze tool is het gemak waarmee schade gemeld wordt. Geen gedoe meer met telefonische afspraken of tijdrovende bezoeken aan het schadeherstelbedrijf. Met slechts een paar klikken online de schade melden. Dit bespaart kostbare tijd en biedt het gemak van 24/7 toegang tot het meldproces.

Guus: “Wat dit schademeldproces bovendien vernieuwend maakt, is de geïntegreerde fototool. Daarmee kunnen heel eenvoudig foto's van de schade geüpload worden, en dankzij de fotosoftware worden de foto's altijd op de juiste manier genomen. Dit betekent dat schadeherstellers alle benodigde details duidelijk kunnen zien en nauwkeurig kunnen beoordelen.”

Maar het gemak beperkt zich niet alleen tot de klant. Ook voor schadeherstellers biedt deze geïntegreerde tool aanzienlijke voordelen. Het schademeldproces is direct gekoppeld aan het backoffice systeem van het schadeherstelbedrijf. Dit betekent dat zodra een schademelding binnenkomt, deze direct wordt geladen in het systeem van de schadehersteller. Hierdoor wordt tijd gewonnen, omdat er geen handmatige invoer nodig is en het risico op fouten wordt geminimaliseerd. De schadehersteller kan nu op korte termijn een prijsindicatie afgeven of direct contact opnemen.

Kortom: met het nieuwe online schademeldproces wordt schade melden eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren.

Meer weten? Neem contact op met Autoschade Herstel Groep, tel.  088 437 7800