Maak kennis met onze ondernemer: Wout Hoogendoorn

- juli 2, 2020

De passie van Wout Hoogendoorn

Naam: Wout Hoogendoorn
Leeftijd: 52 jaar (1968)
Privé: Wout is getrouwd met Liesbeth (werkt ook in de zaak mee). Samen hebben ze twee kinderen: zoon Mark (werkt ook in de zaak) en dochter Ilse.
Naam van de vestiging: Autoschade Herstel Hoogendoorn
Plaats: Montfoort
Lid van AHG sinds: 2 jaar, dus sinds 2018


Hobbybeschrijving: offroad rijden 

Specifieke kenmerken van de hobby: Vergelijk het met mountainbiken, maar bij offroad rijden zijn er veel striktere regels, wat nodig is omdat je gemotoriseerd door de natuur rijdt. De motor is gebaseerd op een crossmotor, maar heeft een speciale vering, verlichting en is voorzien van een kentekenplaat. Bij deze sport gaat het niet om de snelheid maar om de behendigheid. De ritten worden in groepsverband georganiseerd, maar het is een individuele sport.

Sinds wanneer heb je deze hobby?

Vroeger was ik een fanatieke motorcrosser. Enkele jaren geleden is de liefde voor offroad rijden ontstaan en sinds 4 jaar is dit echt mijn passie.

Hoe kwam je in aanraking met deze hobby?

Ik kwam in contact met deze hobby door een ander clubje mannen. Inmiddels gaan we vaak samen op pad.

Wat vind je het leuke aan deze hobby?

Het zorgt ervoor dat ik mijn hoofd helemaal leeg kan maken door de behendigheid, spanning en focus. Na een rit heb ik spierpijn maar ook genoten van de natuur. Ik hou van motorrijden, waar offroad rijden een mooie aanvulling op is.

Hoeveel tijd kost deze hobby?

Georganiseerde ritten zijn meestal in de wintermaanden (van september tot februari). Dan ben ik meestal zondagochtend om half 7 weg, even stukje rijden en dan heerlijk crossen om vervolgens rond 4 uur weer lekker thuis te komen.

Wat wil je verder nog vertellen over de hobby?

Ik heb een passie voor motoren, auto’s etc. In de werkplaats voel ik me als een vis in het water en op de crossmotor ben ik helemaal in mijn element. Voor mij is deze hobby volledige ontspanning, ondanks dat het zware ritten zijn. Het is zo gaaf om over de obstakels te rijden, het is net of je dan vliegt.

 

Meer over Autoschade Herstel Hoogendoorn:

https://www.autoschadeherstelgroep.nl/vestigingen/hoogendoorn/


Terug