Corona crisis update: online is autoschade herstel groep 24/7 bereikbaar. meer informatie? klik hier

Autoschade Herstel Groep introduceert AHG Academy+

Nieuws - oktober 21, 2019

Na het wederom glansrijk slagen voor de hoogste FOCWA kwaliteitsbranchenorm heeft Autoschade Herstel Groep (AHG) haar focus op kwaliteit verder uitgebreid met de AHG Academy+.

 Tijdens de laatste franchisemeeting is de AHG Academy+ geïntroduceerd. AHG gaat met de Academy+ een stap verder dan de branchenorm vereist. Met de Academy+ biedt AHG een duidelijk, compleet en individueel opleidingstraject binnen het autoschadeherstelbedrijf. Uniek is dat het opleidingsplan is gericht op de specifieke taak en functie van de medewerker. AHG is van mening dat medewerkers die aan een auto werken niet alleen geschoold moeten zijn, maar ook moeten blijven. Daarnaast gaat AHG verder door onder meer soft skills, zoals optimalisatie van werkprocessen en leiding geven, aan het opleidingsplan toe te voegen. Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) verzorgt als partner de opleidingen binnen het opleidingsplan van AHG.

In eerste instantie borgt AHG met de Academy+ de kwaliteitsgarantie voor opdrachtgevers. “Voor opdrachtgevers is het een pre om te weten dat binnen AHG alleen up-to-date geschoolde en gemotiveerde medewerkers aan voertuigen mogen werken”, aldus Guus van Dreven, algemeen directeur AHG. “Daarnaast zijn de vestigingen van AHG, door kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde opleidingen aan te bieden, een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers. Het derde speerpunt is de duurzame inzetbaarheid van huidige medewerkers binnen de AHG vestigingen. Medewerkers kunnen binnen AHG groeien en doorontwikkelen Het is een extra stimulans voor zowel huidige als nieuwe medewerkers. Binden en boeien dus.”

De AHG Academy+ is beschikbaar voor alle aangesloten AHG vestigingen. Met de Academy+ onderstreept AHG dat kwaliteit van het schadeherstel samen met klanttevredenheid bovenaan staat.


Terug