Autoschade Herstel Groep breidt dienstverlening in Amsterdam uit door aansluiting Autoschade Herstel Çelik Amsterdam

Toetredingen - september 30, 2020

Per 1 oktober 2020 sluit Autoschade Herstel Çelik Amsterdam aan bij Autoschade Herstel Groep.

Autoschade Herstel Çelik Amsterdam is in 1980 opgericht door Idris Çelik. In de beginjaren bestonden de activiteiten met name uit regulier schadeherstel en restauratie van oldtimers, inmiddels is ook vrachtwagenherstel aan het dienstenpakket toegevoegd. Het bedrijf blijft innoveren; zo worden tegenwoordig ook meer specialistische herstelwerkzaamheden uitgevoerd zoals aluminiumreparatie en diverse lastechnieken.

Çelik heeft gekozen voor aansluiting bij AHG omdat de keten hen kan helpen hun netwerk uit te breiden, wat werk vanuit centrale opdrachtgevers genereert. Çelik: “Het werkaanbod en de overige diensten die AHG ons biedt, zoals managementondersteuning, inkoop, automatisering en (online) marketing helpen ons de groei te realiseren die we ambiëren en daarmee een financieel gezond bedrijf te blijven. Dit is nodig om te kunnen blijven concurreren in de schadebranche.”

Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep: “Met de aansluiting van Çelik Amsterdam sluiten wij een modern, ambitieus bedrijf aan in de regio Amsterdam. De ambities van Çelik passen in de strategie van AHG. Wij heten hen dan ook van harte welkom in de keten.”


Terug