AHG breidt netwerk in Friesland uit door aansluiting Autoschade Herstel Sluyter in Sneek

Toetredingen - september 7, 2020

Met de aansluiting van Autoschade Herstel Sluyter per 1 september 2020 breidt AHG de dienstverlening in de regio Friesland verder uit.

Autoschade Herstel Sluyter is een modern schadeherstelbedrijf dat door de jaren heen een goede naam heeft opgebouwd in de regio. Het bedrijf is opgericht in 1965 en is in 2017 volledig overgenomen door de huidige directeur Hylke Sluyter. Sinds die tijd runt hij samen met zijn vrouw Linda het bedrijf. Sluyter biedt naast autoschadeherstel ook mogelijkheden voor industrieel spuitwerk en het spuiten van bijvoorbeeld keukens, motoren etc. Ook carwrapping behoort tot de diensten die het bedrijf levert.

Sluyter: “Ik heb voor AHG gekozen omdat juist in deze lastige tijd samenwerking noodzakelijk is. AHG biedt mij ondersteuning op gebieden die mij helpen stappen te zetten voor de toekomst. Denk hierbij aan rendement, marktbewerking, management, automatisering en inkoop.”

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Wij zien een toenemende vraag van schadebedrijven die toe willen treden tot een keten, met name om de redenen die Sluyter noemt. Daarnaast levert bijvoorbeeld onze actieve (online) marketing hen zichtbaarheid op die juist nu zo belangrijk is. Met de aansluiting van Sluyter wordt tevens de dekking in Friesland geoptimaliseerd, waardoor opdrachtgevers nog beter bediend kunnen worden.“
Guus van Dreven heet Autoschade Herstel Sluyter van harte welkom.


Terug