AHG breidt dienstverlening uit door aansluiting Autoschade Herstel Kraan Doorn

Toetredingen - mei 29, 2020

Met de aansluiting van Autoschade Herstel Kraan Doorn per 1 mei 2020 breidt AHG de dienstverlening in de regio Midden-Nederland verder uit.

Autoschade Herstel Kraan Doorn is een modern schadeherstelbedrijf, gevestigd in een nieuw pand met een professionele uitstraling. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en beschikt over een moderne werkplaats, een eigen wasstraat en is Opel-erkend.

Kraan Doorn is in 1909 opgericht en in 2001 overgenomen door de huidige directeur Bert Schreuder. Hiermee werd het bedrijf opgenomen in het familiebedrijf van de familie Schreuder, waar ook AHG-vestiging Schreuder Woudenberg deel van uitmaakt. Toetreding tot AHG is daardoor voor zowel Kraan Doorn als voor AHG een logische stap binnen de toekomstplannen.

De visie van Kraan Doorn is om elke klant te behandelen volgens het hoogste serviceniveau. Daarbij is het voor hen belangrijk om de tijd te nemen voor hun klanten. Of het nu gaat om de intake inclusief duidelijke uitleg of ondersteuning van de klant in het schadeproces: de klant wordt behandeld zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Kraan Doorn heeft voor AHG gekozen omdat de keten de ondernemer zelfstandig laat ondernemen en hem daarbij op belangrijke gebieden ondersteunt. “De sterke centrale (online) marketing, de centrale inkoop en de samenwerking en kennisdeling met collega-ondernemers spreken me aan,” aldus Kraan Doorn-directeur Bert Schreuder.

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, passen de ambities en kwaliteitsnormen van de beide schadeherstelbedrijven van de familie Schreuder goed binnen de groeistrategie van AHG. Hij heet Kraan Doorn van harte welkom bij de keten.


Terug