Wij zijn er helemaal
klaar voor!

Calamiteitenplan Hagel

Hoe we ons hagelschadeteam binnen 24 uur met 100 experts opschalen met ons calamiteitenplan, hagelcentra en samenwerkend netwerk van hagelspecialisten.

Calamiteitenplan

Het weer wordt extremer en steeds meer onvoorspelbaar, hagelstenen zo groot als golfballen zullen we vaker meemaken in Nederland.  Maar één ding is wel zeker bij hagelschade: je weet nooit wanneer en waar het noodlot toeslaat. Toch laten wij, Autoschade Herstel Groep, ons als landelijke autoschadeherstelketen niet verrassen en voorkomen we dat hagelschade voor de berijder een langslepend hoofdpijndossier wordt. Wie de dynamiek van hagelschade overziet, weet dat de oplossing een eindeloze optelsom van factoren is. Vandaar dat wij er weer klaar voor zijn met een geüpdatet calamiteitenplan dat ruim 30 bladzijden telt.

Enkele maatregelen

Hieronder een 6-tal voorbeelden van maatregelen die we o.a. treffen om voorbereid te zijn op hagelcalamiteiten waar niet iedereen aan denkt.

  • Autoschade Herstel Groep richt specialistische hagelcentra in, waardoor het “normale schadeproces” gewoon door blijft gaan.
  • We maken gebruik van ons landelijke netwerk door, indien nodig door drukte, schades na de intake ook bij hagelcentra van collega’s uit de keten te laten afhandelen, waardoor we een betere doorlooptijd kunnen garanderen.
  • We richten een callcenter in, waardoor we korte en directe communicatie met de belanghebbenden hebben.
  • We hebben een netwerk van hagelschade-experts: intake-, de- en montage- en uitdeukspecialisten, waardoor onze kracht, het leveren van kwaliteit, extra wordt onderstreept.
  • Vervangend vervoer wordt direct opgeschaald, ook door middel van het collectief van de keten, waardoor mobiliteit is gegarandeerd.
  • Vergroten van de capaciteit door efficiënt met de reisuren van personeel om te gaan en eventueel in ploegendiensten te werken, zodat de werkplaatscapaciteit optimaal benut kan worden.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten en niet het hele plan lezen, neem dan vooral contact met ons op voor een verdere toelichting. Maar weet dat we als keten er klaar voor zijn om bij calamiteiten direct op te schalen en te handelen.

Neem contact met ons op